Kat sini susah sikit nak dapatkan bawang putih jeruk jadi wani guna asam boi pulak. 5 biji asam boi putih @ jeruk dlm botol. Basuhkan ikan dengan perahan limau nipis dan bilas bersih dengan air.
Tabur hirisan bawang putih, bawang merah, halia, asam boi dan karot. Hiriskan halus halia, bawang putih dan bawang merah. Kat sini susah sikit nak dapatkan bawang putih jeruk jadi wani guna asam boi pulak. Basuhkan ikan dengan perahan limau nipis dan bilas bersih dengan air. Tabur hirisan bawang putih, bawang merah, halia, asam boi dan karot. Tuang bancuhan air tepung jagung, sos ikan thai dan perahan jus limau nipis . 1 biji limau nipis diperah juasnya. 1 inci halia ~ hiris memanjang halus.
Tabur hirisan bawang putih, bawang merah, halia, asam boi dan karot.
Dan manis dari asam boi, dan masam tu kita tambah perahan jus limau . 5 biji asam boi putih @ jeruk dlm botol. Basuhkan ikan dengan perahan limau nipis dan bilas bersih dengan air. Kemudian curahkan ke atas ikan. 2 sudu makan sos ikan. Setelah mendidih, masukkan air perahan jus limau dan asam . Apa yang special dengan ikan kukus kali ni.kita letak asam boi. Tuang bancuhan air tepung jagung, sos ikan thai dan perahan jus limau nipis . Masukkan bawang putih serta cili merah, cili padi dan halia. Tabur hirisan bawang putih, bawang merah, halia, asam boi dan karot. 1 inci halia ~ hiris memanjang halus. Masa kukus ikan pun kena jaga jugak, ikan tak boleh kukus lama sangat, wani . Satukan dalam mangkuk kecil sos tiram, jus asam limau nipis, gula, garam dan sedikit air. Hiriskan halus halia, bawang putih dan bawang merah. Kat sini susah sikit nak dapatkan bawang putih jeruk jadi wani guna asam boi pulak. Tabur hirisan bawang putih, bawang merah, halia, asam boi dan karot.
Masukkan bawang putih serta cili merah, cili padi dan halia. 5 biji asam boi putih @ jeruk dlm botol. Apa yang special dengan ikan kukus kali ni.kita letak asam boi. Kat sini susah sikit nak dapatkan bawang putih jeruk jadi wani guna asam boi pulak. Kemudian curahkan ke atas ikan. 2 sudu makan sos ikan. Kemudian, masukkan ikan dalam kuali besar, bubuh serai, dan masukkan daun limau purut dalam isi ikan yang dikelar. Satukan dalam mangkuk kecil sos tiram, jus asam limau nipis, gula, garam dan sedikit air.
Tuang bancuhan air tepung jagung, sos ikan thai dan perahan jus limau nipis . Tuang bancuhan air tepung jagung, sos ikan thai dan perahan jus limau nipis. Masa kukus ikan pun kena jaga jugak, ikan tak boleh kukus lama sangat, wani . Tabur hirisan bawang putih, bawang merah, halia, asam boi dan karot. Masukkan bawang putih serta cili merah, cili padi dan halia. 1 inci halia ~ hiris memanjang halus.
Tabur hirisan bawang putih, bawang merah, halia, asam boi dan karot.
Dan manis dari asam boi, dan masam tu kita tambah perahan jus limau . Hiriskan halus halia, bawang putih dan bawang merah. 5 biji asam boi putih @ jeruk dlm botol. Apa yang special dengan ikan kukus kali ni.kita letak asam boi. Kukus ikan selam 10 minit. 2 sudu makan sos ikan. 1 inci halia ~ hiris memanjang halus. Kemudian curahkan ke atas ikan. Kat sini susah sikit nak dapatkan bawang putih jeruk jadi wani guna asam boi pulak. Tabur hirisan bawang putih, bawang merah, halia, asam boi dan karot. 1 biji limau nipis diperah juasnya.
Basuhkan ikan dengan perahan limau nipis dan bilas bersih dengan air. Masa kukus ikan pun kena jaga jugak, ikan tak boleh kukus lama sangat, wani . Satukan dalam mangkuk kecil sos tiram, jus asam limau nipis, gula, garam dan sedikit air. 2 sudu makan sos ikan.
Dan manis dari asam boi, dan masam tu kita tambah perahan jus limau . Kukus ikan selam 10 minit. Masa kukus ikan pun kena jaga jugak, ikan tak boleh kukus lama sangat, wani . Kemudian curahkan ke atas ikan. Tabur hirisan bawang putih, bawang merah, halia, asam boi dan karot. Basuhkan ikan dengan perahan limau nipis dan bilas bersih dengan air. 2 sudu makan sos ikan. Tabur hirisan bawang putih, bawang merah, halia, asam boi dan karot. Hiriskan halus halia, bawang putih dan bawang merah. Setelah mendidih, masukkan air perahan jus limau dan asam .
5 biji asam boi putih @ jeruk dlm botol.
Satukan dalam mangkuk kecil sos tiram, jus asam limau nipis, gula, garam dan sedikit air. Masa kukus ikan pun kena jaga jugak, ikan tak boleh kukus lama sangat, wani . 5 biji asam boi putih @ jeruk dlm botol. Kemudian curahkan ke atas ikan. Tuang bancuhan air tepung jagung, sos ikan thai dan perahan jus limau nipis. 2 sudu makan sos ikan. Kat sini susah sikit nak dapatkan bawang putih jeruk jadi wani guna asam boi pulak. Tabur hirisan bawang putih, bawang merah, halia, asam boi dan karot. 1 biji limau nipis diperah juasnya. Dan manis dari asam boi, dan masam tu kita tambah perahan jus limau . Basuhkan ikan dengan perahan limau nipis dan bilas bersih dengan air. Hiriskan halus halia, bawang putih dan bawang merah.
Siakap Stim Limau Asam Boi - Fried Steamed Sea Perch In Lime Soup Sauce Stock Photo Alamy. Hiriskan halus halia, bawang putih dan bawang merah. Dan manis dari asam boi, dan masam tu kita tambah perahan jus limau . Tabur hirisan bawang putih, bawang merah, halia, asam boi dan karot. Kemudian, masukkan ikan dalam kuali besar, bubuh serai, dan masukkan daun limau purut dalam isi ikan yang dikelar. Kukus ikan selam 10 minit. Apa yang special dengan ikan kukus kali ni.kita letak asam boi. 1 biji limau nipis diperah juasnya. Masa kukus ikan pun kena jaga jugak, ikan tak boleh kukus lama sangat, wani .
Dan manis dari asam boi, dan masam tu kita tambah perahan jus limau . Kemudian curahkan ke atas ikan. 5 biji asam boi putih @ jeruk dlm botol. Satukan dalam mangkuk kecil sos tiram, jus asam limau nipis, gula, garam dan sedikit air. Tabur hirisan bawang putih, bawang merah, halia, asam boi dan karot. Kemudian, masukkan ikan dalam kuali besar, bubuh serai, dan masukkan daun limau purut dalam isi ikan yang dikelar.
Kemudian curahkan ke atas ikan.
Satukan dalam mangkuk kecil sos tiram, jus asam limau nipis, gula, garam dan sedikit air. 1 biji limau nipis diperah juasnya.
Basuhkan ikan dengan perahan limau nipis dan bilas bersih dengan air. Dan manis dari asam boi, dan masam tu kita tambah perahan jus limau . Masa kukus ikan pun kena jaga jugak, ikan tak boleh kukus lama sangat, wani . Kemudian curahkan ke atas ikan. 1 biji limau nipis diperah juasnya.
2 sudu makan sos ikan. Tabur hirisan bawang putih, bawang merah, halia, asam boi dan karot. Tuang bancuhan air tepung jagung, sos ikan thai dan perahan jus limau nipis . Tuang bancuhan air tepung jagung, sos ikan thai dan perahan jus limau nipis. Tabur hirisan bawang putih, bawang merah, halia, asam boi dan karot.
Tuang bancuhan air tepung jagung, sos ikan thai dan perahan jus limau nipis. Hiriskan halus halia, bawang putih dan bawang merah. 5 biji asam boi putih @ jeruk dlm botol. Masukkan bawang putih serta cili merah, cili padi dan halia. Tuang bancuhan air tepung jagung, sos ikan thai dan perahan jus limau nipis . Kukus ikan selam 10 minit.
Tuang bancuhan air tepung jagung, sos ikan thai dan perahan jus limau nipis .
Hiriskan halus halia, bawang putih dan bawang merah. Dan manis dari asam boi, dan masam tu kita tambah perahan jus limau . Basuhkan ikan dengan perahan limau nipis dan bilas bersih dengan air. Masa kukus ikan pun kena jaga jugak, ikan tak boleh kukus lama sangat, wani .
1 inci halia ~ hiris memanjang halus.
5 biji asam boi putih @ jeruk dlm botol.
Post a Comment for "Siakap Stim Limau Asam Boi - Fried Steamed Sea Perch In Lime Soup Sauce Stock Photo Alamy"